• Leveranstid 3-5 vardagar, frakt från 58 kr
Säkrabetalningar

Granat, armband

  • 89 kr
  • 45 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. 

Dela

Kristallens egenskaper:

Granat är en kristall kraftfulla vibrationer som ger dig styrka och mod, skyddar mot stress och sägs hjälpa till att manifestera in fysiska föremål i ditt liv. Den tros har många helande egenskaper och främjar starka och varaktiga relationer. Dessutom sägs den uppmuntra till självständighet och självförtroende.

Chakra: Rotchakrat och sakralchakrat
Stjärntecken: Tvillingarna och Lejonet
Element: jord och eld


Hur kristallen kan hjälpa dig:

Granaten är starkt förknippad med hälsa och healing, framförallt fysisk och sexuell. Det är en överflödskristall som sägs dra till sig överflöd, höja motivationen och inspirationen. Den för med sig balans, stabilitet, passion och kreativitet. Perfekt för dig som behöver en energiboost.

Kristallens utseende och användning:

Bär granaten för att ta del av dess helande egenskaper samt för att dra nytta av dess förmåga att dra till sig överflöd. Låt granaten hjälpa dig att känna styrka och oövervinnlighet!


Armbandet är tillverkat av elastisktråd som är känslig för temperaturväxlingar. Så tänk på att inte duscha eller bada med ditt armband så håller det längre.


Kristaller är produkter skapade av naturen. Därför är ingen den andra lik. Sprickor, färgskiftningar, storlekar, former,olikheter, etc. är så som varje unik kristall är skapad och inte ett tecken på att den är skadad eller deffekt. Lita på att din kristall har hittat hem till just dig av en speciell anledning <3