• Leveranstid 3-5 vardagar, frakt från 58 kr
Säkrabetalningar

Rosenkvarts, armband

  • 110 kr
  • 55 kr
I lager.
Dela

Kristallens egenskaper: 

Rosenkvarts är känd för sina kärleksfulla vibrationer. Kristallen fyller våra hjärtan med kärlekens energi och hjälper oss att omvandla negativitet till kärlek. Rosenkvartsen öppnar verkligen upp för villkorslös kärlek till dig själv. Då kan du även ge kärlek till andra. Rosenkvarts passar alla. Barn som vuxna.

Chakra: Hjärta, navel, rot
Elemnet: vatten
Månadssten: Oktober
Stjärntecken: Skorpinjonen, fiskarna

Hur kristallen kan hjälpa dig: 

Rosenkvarts hjälper dig att ta sig igenom kriser i livet och drar till sig kärlek.

Kristallens utseende och användning: Rosenkvarts är en perfekt kristall att bära som armband för att dagligen boosta sig själv med självkärlek. Den påminner dig om att inte vara hård mot dig själv och att du är värd att älskas och att du duger - precis som du är. 

OBS! Armbanden på bilden är bara exempel. Nyans på armbanden kan variera.


Armbandet är tillverkat av elastisktråd som är känslig för temperaturväxlingar. Så tänk på att inte duscha eller bada med ditt armband så håller det längre.


Kristaller är produkter skapade av naturen. Därför är ingen den andra lik. Sprickor, färgskiftningar, storlekar, former, olikheter, etc. är så som varje unik kristall är skapad och inte ett tecken på att den är skadad eller defekt. Lita på att din kristall har hittat hem till just dig av en speciell anledning <3