• Leveranstid 3-5 vardagar, frakt från 58 kr
Säkrabetalningar

Selenit vit, klot 4 cm

  • 139 kr
I lager.
Dela

Kristallens egenskaper: Seleniten är en kraftfull kristall som är både beskyddande och renande. Denna kristall renar sig själv men också andra kristaller, våra energier och våra hem. Den sägs skydda oss från energitjuvar och uppmuntra oss till att alltid vara oss själva. Den symboliserar mildhet, känslighet och högre medvetande. De höga vibrationerna från kristallen sägs öppna upp för kommunikationen med våra skyddsänglar, guider och vårt högre jag.

Chakra: Hjässa, solar plexus
Stjärntecken: Kräftan, Oxen, Fisken

Hur kristallen kan hjälpa dig: Använd kristallen för att rena andra kristaller, dina tarot- eller orakellekar, eller andra magiska ting. Rensa din aura och sätt skydd från yttre påverkan. 

Kristallens utseende och användning: Klotet sprider jämna och harmoniska energier omkring sig tack vare sin form. Ha det i ditt sovrum för att föra in vibrationer av lugn och trygghet, använd det vid din meditation för att kommunicera med dina skyddsänglar och guider samt för att få kontakt med ditt högre jag. Ha med den vid ritualer och för att läka dig själv. Dess starka renande energier är inget du vill vara utan.

Dessa fina klot är ca 4 cm i diameter och kommer från Marocko.
Kristaller är produkter skapade av naturen. Därför är ingen den andra lik. Sprickor, färgskiftningar, storlekar, former, olikheter, etc. är så som varje unik kristall är skapad och inte ett tecken på att den är skadad eller defekt. Lita på att din kristall har hittat hem till just dig av en speciell anledning <3