• Leveranstid 3-5 vardagar, frakt från 58 kr
Säkrabetalningar

Selenitstav, 15 cm

  • 115 kr
  • 58 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. 

Dela

Kristallens egenskaper

Seleniten är en kraftfull kristall som är både beskyddande och renande. Denna kristall renar sig själv men också andra kristaller, våra energier och våra hem. Den sägs skydda oss från energitjuvar och uppmuntra oss till att alltid vara oss själva. Den symboliserar mildhet, känslighet och högre medvetande. De höga vibrationerna från kristallen sägs öppna upp för kommunikationen med våra skyddsänglar, guider och vårt högre jag.

Chakra:Kronchakrat
Stjärntecken: Kräftan, Oxen, Fisken, skorpinjonen
Element: luft

Hur kristallen kan hjälpa dig: 

Använd kristallen för att rena andra kristaller, dina tarot- eller orakellekar, eller andra magiska ting. Rensa din aura och sätt skydd från yttre påverkan.  Bär den med dig för beskydd, ha den i ditt sovrum för att föra in vibrationer av lugn och trygghet, använd den vid din meditation för att kommunicera med dina skyddsänglar, guider och få kontakt med ditt högre jag. Ha med den vid ritualer och för att läka dig själv. Håll  det i handen och fokusera på kärlek och positiva tankar. Dessa starka renande energier är inget du vill vara utan.

Kristallens utseende och användning: 

Selenitstavar är det ultimata selenitverktyget för att rena energier. Med den spetsiga delen kan du rikta energier och med den runda rikta bort från/dra ut negativa energier från dig själv till exempel. 


Frän Marocko.