• Leveranstid 3-5 vardagar, frakt från 58 kr
Säkrabetalningar

Sodalit, no worry stone

  • 120 kr
I lager.
Dela

Kristallens egenskaper:

Den här kristallen menar man är stärkande för intellektet. Med sin lugna och stabila energi undanröjer den förvirring och balanserar känslor. Sodalit är en kristall som öppnar upp ditt halschakra och är därför ett bra stöd vid kommunikation och för att säga sin sanning. Den kan bli en fin vägledare som med ”tough love” hjälper dig att se det du behöver se. Den kan även ge dig en djupare känsla av andlig förståelse och stärka din intuition.

Chakra: hals
Stjärntecken: jungfrun, vattuman
Element: vatten

Hur kristallen kan hjälpa dig:

Sodalit kan vara ett bra stöd när du går igenom svåra och jobbiga perioder i dina relationer. Den hjälper dig att säga din sanning och ger dig samtidigt ro att ta dig igenom det du behöver. Den är också värdefull att meditera med då den lugnar ditt sinne och rensar bort störningar.

Kristallens utseende och användning:

Underbara no worry stenar. Bär en No worry sten i fickan eller ha den i handen. Dessa hjärtan har en fördjupning som tummen passar i. Gnugga stenen för att dämpa oro eller ta till dig stenens energier. Bär den med fördel om du ska hålla i en presentation eller ett föredrag då den sägs öppna upp för kommunikation och höja ditt självförtroende.