• Leveranstid 3-5 vardagar, frakt från 58 kr
Säkrabetalningar

Svart obsidian, hänge

  • 149 kr
  • 75 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. 

Dela

Kristallens egenskaper: Svart obsidian är en lugnande kristall med feminina energier. Den absorberar nervositet och är lugnande och balanserande. Den är mycket grundande och skyddande. Den hjälper dig att släppa på oönskade känslor som tillexempel ilska och avundsjuka.

Stjärntecken: Skytten, Lejonet, Jungfrun och Skorpionen
Chakra: Rot

Hur kristallen kan hjälpa dig: Svart obsidian ska för sina egenskapers skull vara bra vid konflikthantering. Den dessutom är beskyddande och relationsfrämjande. Kristallen sägs kunna hjälpa dig att bryta och förändra mönster så att du snabbare når dina mål. En perfekt kristall att bära när du är i en period v förändringar.

Kristallens utseende och användning:

Bär detta vackra hänge av svart obsidian i en kedja runt halsen och låt den hålla dig skyddad från negativa energier. Låt den hjälpa dig att uppnå dina mål samt behålla fokus på rätt saker.

Kristaller är produkter skapade av naturen. Därför är ingen den andra lik. Sprickor, färgskiftningar, storlekar, former, olikheter, etc. är så som varje unik kristall är skapad och inte ett tecken på att den är skadad eller defekt. Lita på att din kristall har hittat hem till just dig av en speciell anledning <3