• Leveranstid 3-5 vardagar, frakt från 58 kr
Säkrabetalningar

Amazonit, armband

  • 120 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. 

Dela

Kristallens egenskaper:

Amazonit är en kristall som ska hjälpa dig att formulera dina tankar och känslor så att du kan uttrycka dem utan att bli överväldigad. Denna kristall sägs hjälpa dig att öppna ditt halschakra som gör det lättare för dig att tala din sanning. Dess energier är femenina och ska hjälpa dig finna balans och stöd.

Chakra: Hjärta, Hals

Hur kristallen kan hjälpa dig:

Sjunger du? Spelar teater? Är beroende av din röst? Då är amazonit absolut en kristall för dig. Är du egenföretagare som behöver kommunicera ditt driv och din sak med passion och pondus? Eller studerar du och behöver kraften att delta mer självsäkert på seminarium och föreläsningar? Kanske vill du känna dig mer trygg och säker på en redovisning eller arbetsintervju? Ja, då är det amazonit du vill bära med dig. Dess vibrationer sägs nämligen hjälpa dig att formulera dig på ditt bästa och vassaste sätt!

Kristallens utseende och användning:

Detta armband kan du med fördel ha på dig dagligen. Vem vill inte ha en boost med självsäker kommunikation? Kombinera gärna med ett armband av bergkristall för att förstärka amazonitens egenskaper.

Armbandet är tillverkat av elastisktråd som är känslig för temperaturväxlingar. Så tänk på att inte duscha eller bada med ditt armband så håller det längre.

Kristaller är produkter skapade av naturen. Därför är ingen den andra lik. Sprickor, färgskiftningar, storlekar, former, olikheter, etc. är så som varje unik kristall är skapad och inte ett tecken på att den är skadad eller defekt. Lita på att din kristall har hittat hem till just dig av en speciell anledning <3