• Leveranstid 3-5 vardagar, frakt från 58 kr
Säkrabetalningar

Armband, Grön Aventurin

  • 89 kr
  • 45 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. 

Dela

Kristallens egenskaper: Grön aventurin sägs förbättra humöret, vara lugnande, leda till framgång och ta fram ledaregenskaper. Den är perfekt att ha med sig för att öka kreativitet, motivation, fokus och styrka. Det är en mycket positiv kristall som hjälper en att nå sina drömmar. Många använder grön aventurin för att dra till sig välgång och överflöd till sitt liv.

Chakra: Hjärtat

Hur kristallen kan hjälpa dig: När självförtroendet behöver en extra boost, eller om du behöver extra tur - då är grön aventurin kristallen du ska ta med dig! Perfekt för vilken coach som helst (hej alla fotbollsmammor) som vill vara extra peppig och se till att ens lag vinner. Men detta utan att du gör bort dig i stora känslostormar, aventurinen lugnar nämligen ner oss. Den är också helt perfekt för dig som har stora drömmar och vågar gå efter dem. Kristallen hjälper dig att hålla fokus och vara målmedveten.

Armbandet är tillverkat av elastisktråd som är känslig för temperaturväxlingar. Så tänk på att inte duscha eller bada med ditt armband så håller det längre.


Kristaller är produkter skapade av naturen. Därför är ingen den andra lik. Sprickor, färgskiftningar, storlekar, former,olikheter, etc. är så som varje unik kristall är skapad och inte ett tecken på att den är skadad eller deffekt. Lita på att din kristall har hittat hem till just dig av en speciell anledning <3