• Leveranstid 3-5 vardagar, frakt från 58 kr
Säkrabetalningar

Kunzit, armband

  • 170 kr
I lager.
Dela

Kristallens egenskaper:

Kunziten sägs vara en kristall som för med sig kärleksfull energi som utstrålar frid och harmoni. Den här kristallen menar man främjar villkorslös kärlek och lycka, och eftersom den innehåller litium ska den förstärka positiva energier, uppmuntra till känslomässig balans och ta bort negativa tankar. Den sägs även öka ditt tålamod.

Chakra: hjärtat
Stjärntecken: tvillingarna, kräftan, vågen
Element: vatten
Elexirmetod: indirekt

Hur kristallen kan hjälpa dig:

Den klara kärleksenergin som kunziten sägs utstråla gör den till den ultimata kristallen för dig som söker din själsfrände. Det är en beskyddande kristall som tros underlätta kommunikation med sina vägledare. Därför är den en kristall som är fin att meditera med då den stärker din intuition och ditt meditativa tillstånd fördjupas. Om du är nybörjare på meditation tros denna kristall vara extra bra för att också hjälpa dig hålla koncentrationen.

Kristallens utseende och användning:

Armbandet är tillverkat av elastisktråd som är känslig för temperaturväxlingar. Så tänk på att inte duscha eller bada med ditt armband så håller det längre.

Kristaller är produkter skapade av naturen. Därför är ingen den andra lik. Sprickor, färgskiftningar, storlekar, former, olikheter, etc. är så som varje unik kristall är skapad och inte ett tecken på att den är skadad eller deffekt. Lita på att din kristall har hittat hem till just dig av en speciell anledning <3