• Leveranstid 3-5 vardagar, frakt från 58 kr
Säkrabetalningar

Mossagat spets A

  • 290 kr
  • 145 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. 

Dela

Kristallens egenskaper:

Mossagat är en kristall som sägs vara mycket jordande och stabiliserande. Den ska även dra till sig överflöd och hjälpa dig att se dina positiva sidor och egenskaper. Mossagaten ska även stärka ditt band till naturen. Den ska påminna dig om ditt band till moderjord och din inneboende kraft till att självläka.

Stjärntecken: Jungfrun 
Chakra: Hjärta

Hur kristallen kan hjälpa dig: 

Den här kristallen vill du ha när du känner att du behöver förankras. Den hjälper dig att hålla dig jordad och den hjälper dig att se det positiva i allt omkring dig. Om du är i startgropen för att starta eget tillexempel är mossagat den perfekta kristallen! Den sägs ta bort ditt dåliga självförtroende, stärka dig samt dra till sig överflöd!

Kristallens utseende och användning:

Kristallspetsar, eller torn som de också kallas, är ultimata för att rikta energier. Meditera tillexempel med spetsen riktad mot dig för att boosta dig med kristallens goda egenskaper, och meditera med spetsen från dig för att låta kristallen dra ut oönskade energier.

Tack vare sin starka förmåga att rikta energier är spetsar även perfekta att använda vid dina ritualer och manifestationer. Det sägs att ens drömmar och önskningar ska bli verklighet snabbare när du arbetar med spetsar!


Denna spets från Sydafrika är ca 9 cm hög och har små fickor med druze. Kristaller är produkter skapade av naturen. Därför är ingen den andra lik. Sprickor, färgskiftningar, storlekar, former, olikheter, etc. är så som varje unik kristall är skapad och inte ett tecken på att den är skadad eller defekt. Lita på att din kristall har hittat hem till just dig av en speciell anledning <3