• Leveranstid 3-5 vardagar, frakt från 58 kr
Säkrabetalningar

Regnbågsfluorit, armband

  • 108 kr
  • 54 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. 

Dela

Kristallens egenskaper:

Fluorit sägs höja koncentrationen, fokuset och kreativiteten. Den hjälper dig att följa flowet och vara i förändringen. Den sägs höja ditt medvetande och hjälpa dig att skapa ordning i situationer av kaos. Den ger dig klarhet, höjer din intuition, samt hjälper dig att se förbi illusionen och se sanningen. Den hjälper dig att fatta beslut utifrån den information du har på ett objektivt sätt.

Chakra: Alla beroende på färg
Stjärntecken: fiskarna, stenbocken, jungfrun, tvillingarna
Element: det beror på vilka färger din kristall har: rött - jord, gult - eld,  grönt/blått - vatten, lila/vitt/genomskinlig - luft.

Hur kristallen kan hjälpa dig:

 Fluorit är den ultimata kristallen att ha vid ditt workspace, vare sig om du jobbar eller pluggar. Den hjälper kreativiteten att flöda och om du kör fast hjälper dess energier dig att välja rätt väg. Med den här kristallen vid din sida blir inget problem för stort. Den stärker din intuition så att du vet precis vad du behöver göra. Av den anledningen är den också en fin kristall att meditera tillsammans med för att finna lösningar på problem.

Kristallens utseende och användning: 

Fluorit är perfekt att bära som armband för att påminna sig själv om att följa med i flowet. På jobbet eller i skolan får att få en kreativ skjuts av dess vibrationer som hjälper dig att ta dig an uppgifter på bästa sätt och hjälper dig att lita på dig själv!

Armbandet är tillverkat av elastisktråd som är känslig för temperaturväxlingar. Så tänk på att inte duscha eller bada med ditt armband så håller det längre.

Kristaller är produkter skapade av naturen. Därför är ingen den andra lik. Sprickor, färgskiftningar, storlekar, former, olikheter, etc. är så som varje unik kristall är skapad och inte ett tecken på att den är skadad eller defekt. Lita på att din kristall har hittat hem till just dig av en speciell anledning <3