• Leveranstid 3-5 vardagar, frakt från 58 kr
Säkrabetalningar

Regnbågsmånsten, cuddle

  • 65 kr
  • 33 kr
I lager.
Dela

Kristallens egenskaper:

Regnbågsmånstenen är en kristall som sägs påminna oss om att universum är med oss och vill se oss lyckas, hjälpa oss att våga släppa kontrollen och göra oss redo för något nytt och släppa på gammalt bagage. Den associeras till den inre gudinnan, en symbol för fertilitet och sensualitet, och tros därför hjälpa oss att komma i kontakt med vår feminina kraft.

Chackra: Tredje ögat, Kronchakrat
Stjärntecken: skorpinjon
Element: luft

Hur kristallen kan hjälpa dig:

Regnbågsmånstenen sägs hjälpa oss att tro på oss själva genom att förstärka vår intuition och vårt självförtroende. Den tros förstärka våra healingkrafter samt vara bra för att rensa sinnet. Den sägs också hjälpa oss att följa flowet och inte fastna på vägen, utan istället blicka framåt.

Kristallens utseende och användning:

Dessa vackra cuddle stones från Sri Lanka är ca 35mm och av hög kvalitet med vackert blått skimmer. Bär den med dig för ditt självförtroende, gärna när du håller på att starta något nytt. Meditera med den för att stärka dina mål och nå dina drömmar.Kristaller är produkter skapade av naturen. Därför är ingen den andra lik. Sprickor, färgskiftningar, storlekar, former, olikheter, etc. är så som varje unik kristall är skapad och inte ett tecken på att den är skadad eller defekt. Lita på att din kristall har hittat hem till just dig av en speciell anledning <3