• Leveranstid 3-5 vardagar, frakt från 58 kr
Säkrabetalningar

Selenit torn, M

  • 179 kr
  • 90 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. 

Dela

Kristallens egenskaper: Seleniten är en kraftfull kristall som är både beskyddande och renande. Denna kristall renar sig själv men också andra kristaller, våra energier och våra hem. Den sägs skydda oss från energitjuvar och uppmuntra oss till att alltid vara oss själva. Den symboliserar mildhet, känslighet och högre medvetande. De höga vibrationerna från kristallen sägs öppna upp för kommunikationen med våra skyddsänglar, guider och vårt högre jag.

Chakra: Hjässa, solar plexus

Stjärntecken: Kräftan, Oxen, Fisken

Hur kristallen kan hjälpa dig: Använd kristallen för att rena andra kristaller, dina tarot- eller orakellekar, eller andra magiska ting. Rensa din aura och sätt skydd från yttre påverkan. 

Kristallens utseende och användning: Användningsområdena för dessa torn är i princip oändliga. Häng dina smycken på dem för att rena dem, placera dina andra kristaller omkring dem för att de ska vara i dess renande vibrationer. Ha den i ditt sovrum för att föra in vibrationer av lugn och trygghet, använd den vid din meditation för att kommunicera med dina skyddsänglar, guider och få kontakt med ditt högre jag. Ha med den vid ritualer och för att läka dig själv. Dess starka renande energier är inget du vill vara utan.

Tornen från Marocko är i fin kvalité och är ca 10 cm höga. Kristaller är produkter skapade av naturen. Därför är ingen den andra lik. Sprickor, färgskiftningar, storlekar, former,olikheter, etc. är så som varje unik kristall är skapad och inte ett tecken på att den är skadad eller deffekt. Lita på att din kristall har hittat hem till just dig av en speciell anledning <3