• Leveranstid 3-5 vardagar, frakt från 58 kr
Säkrabetalningar

Selenit hjärta

  • 65 kr
  • 33 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. 

Dela

Kristallens egenskaper

Seleniten är en kraftfull kristall som är både beskyddande och renande. Denna kristall renar sig själv men också andra kristaller, våra energier och våra hem. Den sägs skydda oss från energitjuvar och uppmuntra oss till att alltid vara oss själva. Den symboliserar mildhet, känslighet och högre medvetande. De höga vibrationerna från kristallen sägs öppna upp för kommunikationen med våra skyddsänglar, guider och vårt högre jag.


Chakra: Hjässa, solar plexus

Stjärntecken: Kräftan, Oxen, Fisken


Hur kristallen kan hjälpa dig: 

Använd kristallen för att rena andra kristaller, dina tarot- eller orakellekar, eller andra magiska ting. Rensa din aura och sätt skydd från yttre påverkan. 


Kristallens utseende och användning: 

Bär den med dig för beskydd, ha den i ditt sovrum för att föra in vibrationer av lugn och trygghet, använd den vid din meditation för att kommunicera med dina skyddsänglar, guider och få kontakt med ditt högre jag. Ha med den vid ritualer och för att läka dig själv. Hjärtformad selenit symboliserar kärlek, förtroende och attraktion. Håll det i handen och fokusera på kärlek och positiva tankar. Dessa starka renande energier är inget du vill vara utan.

Frän Marocko.